top of page

Algemene voorwaarden

Door het boeken van een fotoshoot bij Marlies Haveman Fotografie gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. Alvorens de fotoshoot zal u worden gevraagd om een online formulier in te vullen waarin u aangeeft dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden. Deze voorwaarden gelden automatisch voor een ieder aanwezig bij de fotoshoot tenzij anders is besproken.

1. Media
Foto’s genomen door Marlies Haveman Fotografie kunnen geplaatst worden op deze site of op de Facebookpagina, mocht u hier bezwaar tegen hebben kunt u dit aangeven, dit kan dan kenbaar worden gemaakt in het online formulier. U vult het formulier voor de shoot in. 

De auteursrechten van de gemaakte foto's behoren tot Marlies Haveman Fotografie. Dit betekent dat persoonlijk gebruik van de foto's die ik heb gemaakt is toegestaan. Voor andere doeleinden moet de klant toestemming vragen aan Marlies Haveman fotografie. Ook worden de foto’s bewerkt in eigen stijl, in geen enkel geval is er toestemming om deze zelf te bewerken. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor foto's bijsnijden. Wanneer dit wel gebeurt zal Marlies Haveman fotografie u hierop aanspreken. 

 

2. Locatie
U bent zelf vrij om te kiezen welke locatie u kiest, hou er wel rekening mee dat wanneer de locatie verder dan 15 km buiten Assen ligt er 0,19 cent/km gerekend. De eerste 15 km is gratis. Geen idee welke locatie u wil kiezen? Geen probleem, ik denk graag met u mee. 

4. Annuleren

Nadat u een afspraakbevestiging heeft ontvangen is u afspraak definitief. Fotoshoots moeten minimaal 24 uur van tevoren worden afgezegd, tenzij er een geldige reden is voor de afzegging. Bij een geldige reden word de fotoshoot kosteloos verzet. Zonder geldige reden word er 5,- euro in rekening gebracht. Wanneer ik onverhoopt zelf niet kan zal ik hier tijdig van op de hoogte brengen en kosteloos een nieuwe afspraak met u plannen. Omdat de fotoshoot op locatie plaatsvind kan het ook zijn dat het weer tegenzit, wanneer het slecht weer is word de fotoshoot ook kosteloos verzet. Marlies Haveman Fotografie neemt dan contact met u op. 

4. Aantal foto's

Het is afhankelijk van u pakket hoeveel foto's u geleverd krijgt. Bij een liefdesshoot of een zwangerschapsshoot ontvangt u 15-20 foto's, tenzij anders besproken. Bij een familieshoot ontvangt u 20-25 foto's, tenzij anders besproken. Mocht u achteraf toch meer foto's willen ontvangen kunt u contact opnemen met Marlies Haveman fotografie. Kosten per extra geleverde foto zijn 2,50. 

Wanneer u een review plaats op de facebook van Marlies Haveman fotografie krijgt u 2 extra foto's gratis!

5. Levering van foto's
Alle foto's worden binnen 10 dagen digitaal aangeleverd in JPG formaat met hoge kwaliteit. De foto's kunnen worden gedownload via een link, deze link krijgt u gestuurd via de mail. Via de link kunt u de foto's bekijken en eventueel downloaden, tenzij anders is afgesproken. Voor het downloaden word er gebruik gemaakt van een pincode, dit is onder andere om u privacy te waarborgen. De pincode ontvangt u ook via de mail.

6. Kwaliteit

Het is niet mogelijk om onbewerkte foto’s te ontvangen of bekijken na de fotoshoot. Marlies Haveman Fotografie selecteert de foto’s op basis van kwaliteit. De foto's worden bewerkt in de eigen stijl van Marlies Haveman Fotografie.

7. Prijzen/betalingen
De prijs van de fotoshoot is afhankelijk van welk pakket u heeft gekozen. Liefdesshoots en zwangersschapsshoots kosten beide 45,- tenzij anders is overeen gekomen. De familieshoot kost 55,- tenzij anders is overeen gekomen.  Wanneer de fotoshoot langer duurt of met meer personen is zal samen met u overlegd worden over een nieuwe prijs. De kosten per extra persoon bedragen 2,50. De kosten kunnen worden voldaan middels een betaalverzoek of contant aan het einde van de fotoshoot. 

 

8. Aansprakelijkheid
Marlies Haveman Fotografie is niet aansprakelijk voor ongevallen voor, tijdens of na de shoot.
Marlies Haveman Fotografie is niet aansprakelijk voor materiële of lichamelijke schade voor, tijdens of na de shoot.
 

9. Wijzigingen algemene voorwaarden
Algemene voorwaarden kunnen ten alle tijde gewijzigd of aangevuld worden. Wijzigingen of aanvullingen worden tijdig aan de klant meegedeeld.

bottom of page