Algemene voorwaarden

Door het boeken van een fotoshoot bij Marlies Haveman Fotografie gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

1. Media
Foto’s genomen door Marlies Haveman Fotografie kunnen geplaatst worden op deze site of op de Facebookpagina, mocht u hier bezwaar tegen hebben kunt u dit aangeven. Persoonlijk gebruik van de foto's die ik heb gemaakt is toegestaan, voor andere doeleinden moet de klant toestemming vragen aan Marlies Haveman fotografie. Ook worden de foto’s bewerkt in eigen stijl, dus hier is geen toestemming om deze zelf te bewerken.

 

2. Locatie
Omdat de fotoshoots op locatie plaatsvinden kan het zijn dat het weer tegenzit. Als dit het geval is zal de fotoshoot kosteloos worden verzet. 
Wanneer de locatie verder dan 15 km buiten Geesbrug ligt word 0,19 cent/km gerekend. De eerste 15 km is gratis.

3. Aantal foto's

U krijgt 30-35 foto's aangeleverd. Mocht u achteraf toch meer foto's willen ontvangen kunt u contact opnemen met Marlies Haveman fotografie. Kosten per extra geleverde foto zijn 0,70 cent, deze foto's worden toegevoegd aan de online galerij.

Wanneer u een review plaats op de facebook van Marlies Haveman fotografie krijgt u 3  extra foto's gratis!

4. Levering van foto's
Alle foto's worden digitaal aangeleverd met hoge kwaliteit. De link krijgt u gestuurd via de mail of via de chat. Via de link kunt u de foto's bekijken en downloaden. 

5. Kwaliteit

Het is niet mogelijk om onbewerkte foto’s te ontvangen of bekijken na de fotoshoot. Marlies Haveman Fotografie selecteert de foto’s op basis van kwaliteit. De foto's worden bewerkt in de eigen stijl van Marlies Haveman Fotografie.

6. Prijzen/betalingen
De prijs van een fotoshoot is 45 euro. Dit is gebaseerd op een fotoshoot van maximaal 1 uur met maximaal 10 personen.  Wanneer de fotoshoot langer duurt of met meer personen is zal samen met u overlegd worden over een nieuwe prijs.

 

7. Aansprakelijkheid
Marlies Haveman Fotografie is niet aansprakelijk voor ongevallen voor, tijdens of na de shoot.
Marlies Haveman Fotografie is niet aansprakelijk voor materiële of lichamelijke schade voor, tijdens of na de shoot.
 

8. Wijzigingen algemene voorwaarden
Algemene voorwaarden kunnen aller tijde gewijzigd of aangevuld worden. Wijzigingen of aanvullingen worden tijdig aan de klant meegedeeld.